Emocije i njihova senka

Voda nas kao element uči da budemo fluidni, mekani, prilagodljivi i da se krećemo sa životom. Život se, baš kao i voda, stalno nalazi u pokretu. Element vode govori o emocijama, odnosno predstavlja našu emotivnu stranu bića.

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Besplatno online predavanje
Petak 24.07. u 20 časova

Predavanje vodi astrolog Željko Voraček

Voda nas kao element uči da budemo fluidni, mekani, prilagodljivi i da se krećemo sa životom. Život se, baš kao i voda, stalno nalazi u pokretu. Element vode govori o emocijama, odnosno predstavlja našu emotivnu stranu bića. Emocije su veoma delikatne i osetljive. One nas mogu učiniti jakim ili izuzetno ranjivim.

Sa ovim elementom treba biti veoma pažljiv jer on zbog svoje prirode sve upija u sebe. Isto tako vodi treba nešto što će je pokrenuti, vidljivi ili nevidljivi izvori energije, koji zatim stvaraju talase na njenoj površini. U zavisnosti izvora energije zavisi i kakvi će talasi biti na površini. Ako je energija isuviše nemirna, voda će izgledati kao da je podivljala.

U astrologiji postoje vodene kuće i to su: četvrta, osma i dvanaesta.

Četvrta kuća govori o roditeljskom domu i prvom impulsu, odnosno energiji koju odatle dobijamo. Osma kuća predstavlja naš izlazak u nepoznati svet. Nema više roditelja da se brinu o nama. Sada upoznajemo nove ljude i istražujemo ko smo to zapravo. U osmoj kući nismo ni na nebu, ni na zemlji. U dvanaestoj kući vidimo rezultat svoga rada. Ako smo prihvatili život i zaista ga razumeli možemo reći da idemo sa tokom, međutim ako to nismo uradili nametnuće se neki vid izolacije koji će nas potpuno odvojiti od života.

Za predavanje se možete prijaviti popunjavanjem formulara ispod. Dobrodošli!

  One comment on “Emocije i njihova senka

  • predivno, zaista je predivno sto nam omogucujete predavanje na ovu tako vaznu temu… Predivno drago mi je da postojite i da tako velikodusno delite svoja znanja sa nama…

   srdacno i toplo vas grlim…

   Gordana

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>