Isceljujuća snaga zelenog sveta

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

U svakodnevnom životu mi zavisimo od svega zelenog: drveće nam daje kiseonik, biljke nam omogućavaju ishranu, celokupna medicina proizilazi iz isceljujuće snage prirode koja predstavlja najvažniju kariku u lancu preživljavanja.


Sav taj zeleni svet poseduje i duhovnu komponentu, jer je sve duhovno, svaka biljka je živa i svako stablo poseduje svoju duhovnu energiju, i kada znamo da je koristimo, snagu revitalizacije i isceljivanja koju nam priroda pruža možemo iskoristiti još više.

U nedelju 14. juna putujte s nama u tajnu duše stabla!

Putovaćemo do našeg svetog stabla – hrasta, do onih koji sami proizvode svoju hranu, do specijalista kvantne medicine i na kraju, pridružite se obredu kroz meditaciju kako biste aktivirali isceljivanje i zdravlje na celovitom nivou.

Javićemo se uživo sa mesta gde je zeleni svet posebno snažan. Putovaćemo zajedno u komunikaciju sa stablima, pod hrastom ćemo čuti kako se isceljuje stablima.

Javićemo se uživo i sa ekološkog imanja Zogeterra, gde je prisutna posebna predanost usklađivanju života sa prirodom.

Čućemo i ljude iz kvantnog centra Holitimed koji će nam predstaviti zelenu boju kao boju srčane čakre i koji će nam pričati o tome kako se isceljujuća snaga zelenog sveta koristi u toj sferi.

Zatim ćemo se upoznati sa božanstvom odnosno arhetipom koji je povezan sa zelenim svetom i isceljujućom moći biljaka.

Na kraju, dan ćemo zaključiti obredom zahvale Zemlji i aktiviranja samoisceljenja kome ćete se moći pridružiti meditacijom.

6 comments on “Isceljujuća snaga zelenog sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>