Naše snove realizujemo kroz akciju

Mitološki, Ogun je onaj koji ima kuću otvorenih vrata i prozora zato što to označava darežljivost. Ako imamo nešto dobro u sebi i ako to darežljivo dajemo i širimo okolo onda je to širenje napretka. Tesla je imao tu sposobnost i svi koji imaju taj arhetip u sebi, tu inovativnost, obično svoje izume daju na upotrebu svima ostalima koji to žele.

Mateja Tomšič Akengen

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Upoznaćemo arhetip energije kojim možemo svoju akciju pojačati – on je istovremeno i arhetip puteva, znači, da se naše noge kreću pravim putevima, da imamo snagu da idemo napred, da imamo sposobnost kreiranja i napretka, u smislu izuma i tehnološkog napretka, arhetip hrabrosti, da imamo hrabrost za sve što u životu trebamo, arhetip pobednika i takođe budi u nama sposobnost da shvatimo kada je pravo vreme za realizirati nešto i ići u akciju.

Mitološki, Ogun je onaj koji ima kuću otvorenih vrata i prozora zato što to označava darežljivost.

Ako imamo nešto dobro u sebi i ako to darežljivo dajemo i širimo okolo onda je to širenje napretka. Tesla je imao tu sposobnost i svi koji imaju taj arhetip u sebi, tu inovativnost, obično svoje izume daju na upotrebu svima ostalima koji to žele.

Ogun je graditelj, onaj koji je sposoban da kroz akciju i napredak nešto konkretizuje, pokrene, stvori i probije barijere koje su ispred njega.

U petak 19.02. u 18:00 č. na tročasovnoj online radionici sa Matejom Akengen družićemo se sa Ogunom, arhetipom svega toga i naučićemo kako ga upotrebiti da u sebi probudimo i pojačamo sve kvalitete koje ta energija ima u svojoj esenci. Cena radionice je 30€.

Za radionicu se možete prijaviti popunjavanjem formulara ispod.
Dobro došli!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>