OŠUN – božanstvo ljubavi, privlačnosti, plodnosti, tekućih voda

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Nedelja 26.07. od 10-12.30h – online radionica

Arhetip koji je svuda oko nas prisutan kao voda, srž je emocija i svega što je u životu povezano sa ljubavlju i privlačnosti. Svi ga imamo u sebi, a možemo se naučiti kako ga još više razviti i na koja sva područja našeg života možemo uvesti delovanje te energije.

Ovaj arhetip se u afričkom šamanizmu naziva ORIŠA OŠUN – energija ljubavi – opevana, željena i u suštini naš izvor. Govoriti o ljubavi znači govoriti o srcu ljudi, duši, o lepoti, privlačnoj snazi, plodnosti, rodnosti, o reci života i vodi koja daje životu život.

Život i sve u ovom univerzumu možemo razumeti kao energiju i arhetipove energije. Na ovoj radionici zajedno sa Akengen, sveštenicom za rad sa energijama prirode, očekuje vas duboko zalaženje u duhovne, filozofske i psihološke aspekte ljubavi i privlačnosti. Rad sa Akengen nikad nije samo teorijski, te se pripremite za duboke transformacijske procese kako biste se što je moguće više otvorili snazi ove energije i uveli je u svoj život.

Radionica se održava online preko programa Zoom, a cena učešća je 30€.* Za radionicu se možete prijaviti popunjavanjem formulara ispod. Dobrodošli!

    *Radionica će se održati samo ukoliko ima petoro ili više prijavljenih.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>