Paketi Centra Hrast

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Centar Hrast odlikuje timski rad stručnjaka iz različitih područja. Povezuje nas zajednički pogled na individualnost i razumevanje da je čovek celovito biće: ima fizičku manifestaciju, emocije, misli i svoj duhovni izraz. Ako se, na primer, bavimo zdravljem, možemo početi od zdravlja tela, ali ako zaista želimo postići zdravlje tela, ono je zavisno od zdravlja duha, emocija i uma, jer je telo fizička manifestacija svega toga. Pristupimo li zdravlju sa duhovnog stanovišta, duhovni pristup ipak traba da se odrazi na fizičkom zdravlju. Nezavisno od toga na kojoj temi neko radi, u razvojnom procesu učenja uvek se kao krajnji rezultat javlja celovito sagledavanje i manifestacija ostvarenog napetka na svim nivoima ljudskog bića.

Razumemo da život ima mnogo perspektiva, mnogo uglova posmatranja, mnogo istina. Ne treba lutati od terapeuta do terapeuta, niti treba slušati nekog usko specijalizovanog stručnjaka koji tvrdi da je jedino njegov pristup pravi, bez poštovanja prema drugima. Naš tim udružuje uzajamno poštovanje i razumevanje da samo timski rad može da dovede do celovitog rezultata.

Napravili smo module koji tematski pristupaju podršci celovitog razvoja na nekoliko ključnih tema koje su potrebne za kvalitetan život. Rad na svakoj od tema je dugotrajan proces koji zahtjeva vaše maksimalno angažovanje, izgradnju znanja, usvajanje alata samopomoći, otpuštanje starih i izgradnju novih navika, uranjanje u ponekad neprijatne transformacijske procese. Ali je moguće! Uz našu timsku podršku biće lakše. Ne možemo ništa uraditi umesto vas, ali možemo uraditi mnogo za vas!

Predloženi moduli predstavljaju osnovnu ponudu iz područja koja podupiru realizaciju željenog cilja.

Za svakog klijenta ponaosob, nakon prvog konsultatitvnog razgovora određuje se broj terapija / radionica iz određenog područja unutar ponuđenog paketa, na osnovu individualne procene.

Teme koje smo odabrali za vas: