Voda – pokretač života, promene i isceljenja

Svet koji poznajemo stvoren je iz vode i od vode. Do danas je nauka objasnila dosta toga, ali sa svakim novim otkrićem isplivava i niz neobičnih svojstava vode koja još uvek čekaju svoje tumačenje. Fascinantna priča o vodi i istraživanjima Tesle, Šaubergera, francuskih, ruskih i japanskih naučnika koji su njome bili opčinjeni, čeka vas na novom predavanju dr Dobrinke Arbanovski

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Petak 07.08. u 20h besplatno predavanje dr Dobrinke Arbanovski o vodi i njenoj ulozi u našem zdravlju

Jedan od istraživača koji se iz novog ugla bavi vodom jeste i dr Gerald Pollack, profesor bioinženjeringa sa Univerziteta u Vašingtonu. On je razvio teoriju da postoji i četvrto agregatno stanje vode koje je nazvao EZ. Hemijska formula ovog oblika vode nije H2O, kao vode koju pijemo, već je H3O2 i ona je u obliku gela, između tečnog oblika i leda. Gusta je, negativnog naelektrisanja, uređenija, alkalna i ispunjava unutrašnjost svake naše zdrave ćelije. Kako i gde dolazimo do ovog oblika vode?

Izvorska voda je sadrži u velikim količinama. Topljenjem leda nastaje EZ voda, pre nego što se pretvori potpuno u tečnu. Ceđeni biljni sokovi sadrže EZ vodu biljaka. Na sunčevoj svetlosti se obična voda i u našem telu pretvara u EZ. Bosonogim hodanjem se obnavlja, jer negativni joni Zemlje stvaraju EZ.

Da li je EZ teorija ispravna ili ne, nauka i vreme će pokazati. Mi svakako nastavljamo da pijemo i koristimo vodu u svim njenim prirodnom oblicima, u dobrom zdravlju, raspoloženju i mislima. Jer i naše emocije, misaoni obrasci koje često i nesvesno vrtimo po glavi, trenutna ili stalna duhovna unutrašnja stanja, jesu lek ili otrov koji kao informaciju prenosimo vodi u našem telu i preko nje svakoj našoj ćeliji.

07.08. u 20,00 Zoom predavanje: Voda – pokretač života, promene i isceljenja, pričaćemo o čudesnim svojstvima vode – tom živom i životno važnom elementu našeg zdravlja i celokupnog postojanja. Predavač je dr Dobrinka Arbanovski iz ordinacije Holitimed.

Za predavanje se možete prijaviti popunjavanjem formulara ispod. Dobrodošli!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>