Vreme je da izaberemo put!

Predstojeća 2021. godina je nastavak 2020. godine sa jednim velikim ALI! U ovoj godini pruža nam se veliki potencijal za preobražaj, kako individualni tako i kolektivni izražen kroz čitave države, pa i samo čovečanstvo. Došli smo do kritične tačke i veoma je bitno kakav izbor ćemo napraviti. Puno toga je u našim rukama, a bilo bi veoma loše ako bi priliku koja nam se pruža pustili da nam isklizne iz ruku.

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Astrološka analiza za 2021. godinu

Petak 25.12. u 20 časova, BESPLATNO ZOOM PREDAVANJE
Predavanje drži astrolog Željko Voraček.

Tekuća godina, koja je na izmaku, nas je sve dobro protresla. Iskreno rečeno, bio sam svestan da će ova 2020. godina u sebi nositi istovremeno veliki potencijal i veliki izazov, ali nikako nisam mogao ni da zamislim da će se stvari odvijati ovako kako su se odvijale. Bio sam zatečen razvojem događaja. 

Predstojeća 2021. godina je nastavak 2020. godine sa jednim velikim ALI! U ovoj godini pruža nam se veliki potencijal za preobražaj, kako individualni tako i kolektivni izražen kroz čitave države, pa i samo čovečanstvo. Došli smo do kritične tačke i veoma je bitno kakav izbor ćemo napraviti. Puno toga je u našim rukama, a bilo bi veoma loše ako bi priliku koja nam se pruža pustili da nam isklizne iz ruku. 

Ovu godinu obeležiće jedna legenda iliti priča o slonu i krokodilu. O čemu se zapravo radi saznajte u analizi za 2021. godinu na online predavanju, za koje se možete prijaviti popunjavanjem formulara ispod. Dobrodošli!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>