Zaronimo u dubine

Obred će biti dar Dunavu i energijama vode kako bi izrazili našu zahvalnost, povezali se sa njima i zamolili za podršku.

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Obred na Dunavu

U nedelju, 5. jula u 17 časova Mateja Tomšič Akengen obaviće obred meseca na Dunavu, s obzirom na to da je u Centru Hrast juli mesec posvećen vodi. Obred će biti dar Dunavu i energijama vode kako bi izrazili našu zahvalnost, povezali se sa njima i zamolili za podršku. Svi koji budu hteli moći će da se prijave besplatno za učestvovanje u obredu, Mateja će prilikom obreda spomenuti imena svih prijavljenih, a vi ćete moći u tim trenucima da se meditativno povežete. Više o tome poslušajte u videu.

Akengen je Majka tajne – Iyanifa. Ifa je sveštenica, a Ifa znači mudrost o ljudskoj sudbini. Učiće nas komunikaciji sa rekom, njenom duhovnom snagom i povesti u duboku tajnu razumevanja naše vlastite duhovne suštine i reke našeg života.

Prijavite se popunjavanjem formulara ispod. Dobrodošli!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>