Kako bi izgledao život bez neugodnih emocija?

Iznenadni naleti nepoželjnih emocija, kojima svatko od nas svedoči u vlastitom životu, dolaze kao podsetnik da ništa nije večno i da je sve podložno promeni. Promene se događaju na globalnoj i osobnoj razini, deo su procesa u koje smo svi involvirani. Ipak, najčešće percipiramo da se događa, onda kada se počne događati nama.

Hrast centar

Ne propustite ovaj događaj, prijavite se i očekujte nas:

Petak 10. jul u 19.30h

Predavanje drže Sanja Vrkić i Nevena Rujnić

Svaki čovek teži trajnom osećaju sreće, mira, zadovoljstva i ispunjenja. Današnji način života nam dodatno hrani tu potrebu time što nam daje osećaj da se sve može kontrolisati, da samo treba pronaći način. Međutim, energija je živa i ne da se zarobiti. Ukoliko pokušamo kontrolisati jedan deo, neminovno je da će se to odraziti na drugom delu. Kao kada pritisnemo vodeni krevet na jednoj strani – dignuće se na drugoj.

Iznenadni naleti nepoželjnih emocija, kojima svatko od nas svedoči u vlastitom životu, dolaze kao podsetnik da ništa nije večno i da je sve podložno promeni. Promene se događaju na globalnoj i osobnoj razini, deo su procesa u koje smo svi involvirani. Ipak, najčešće percipiramo da se događa, onda kada se počne događati nama. Tek na individualnoj razini postaje stvarno, a sve ostale razine najčešće ili ne primećujemo ili ne razumemo. Da bismo mogli sagledati ulogu kolektivnih kao i individualnih emocija, prvo trebamo razumeti njihovu temeljnu prirodu i važnost za svakoga od nas.

Ovim predavanjem pogledaćemo malo dublje u značaj emocija uopšte, sagledati pojavnost neugodnih emocija i proanalizirati njihovu ulogu.
Za predavanje se možete prijaviti popunjavanjem formulara ispod. Dobrodošli!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>